ENGAGE FESTIVAL

Veteranfonden er et privat initiativ, som står bag festivalen, ENGAGE. Deres formål at støtte danske veteraner og deres pårørende. Det vil sige udsendte til krigs- og katastrofeområder på vegne af Danmark. Det omfatter ansatte og tidligere ansatte fra Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Politi, ministerier, styrelser og tilsvarende organisationer.

Veteranfondens mål med ENGAGE er at gøre den landsdækkende og nå ud til alle veteraner i Danmark og skabe en forretning som dels skal skabe jobs for veteraner og dels generere et overskud til fonden, som derefter skal fordeles ud til de mange veteranforeninger der findes i Danmark.

ENGAGE drives af frivillige veteraner og øvrige veteraner kommer gratis med til festivalen. Alle er velkomne til festen der skal skabe rammerne for en god dag hvor veteraner og ikke-veteraner kan mødes under uformelle og hyggelige rammer.

ENGAGE hjemmeside
Veteranfondens hjemmeside

Vis at du støtter op om de danske veteraner.

PL jewelry, har i samarbejde med ENGAGE lavet et armbånd, der ud over ENGAGE logoet, også viser festivalens fire hovedformål:

Anerkendelse: Hŏnor
Oplysning:       Informatio
Fællesskab:     Communitas
Indsamling:      Collectio

Trekanten der adskiller de fire formål er Veteranfondes logo, som er fonden der står bag ENGAGE.

Armbåndsremmen er knyttet i militær faldskærmsline og selve smykkerne, som ligeledes fungerer som lukning på armbåndet, er støbt både i sterling sølv og bronze.
Vedhæng med ENGAGE og årstal er ligeledes støbt i sterling sølv og bronze.

Prisen på armbåndene er 400 kr. hvoraf de 25% af prisen doneres ubeskåret til ENGAGE for at støtte op om deres arbejde med veteraner.

 

 

Dansk
Dansk